08 – 587 196 00

Storformatsskrivare

Vi erbjuder ett brett sortiment av storformatsskrivare för högkvalitativa utskrifter och produktioner. Vi levererar produkten tillsammans med en helhetsupplevelse inklusive installation, konfigurering och löpande underhåll.

Storformatsskrivare kan skriva ut ritningar, roll-ups, banners, posters, informationstavlor och mycket mer. Vi ser till att ni får en kostnadseffektiv och kvalitativ lösning som möter era behov.

Offertförslag

Hyra eller köpa?

Hos oss kan du göra båda delarna. När det kommer till de mer kostsamma modellerna väljer de allra flesta kunder att hyra skrivare. I motsats till när man köper en skrivare ger ett hyresavtal flexibilitet och möjlighet till att uppgradera till en nyare modell under avtalets gång. Vi kan också hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare och ett gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Fler alternativ till skrivare

Kundcase:
Nordisk Reproduktion

Vill du veta mer om ett av våra företag som använder och nyttjar en produktionsskrivare via oss på Kontorskraft? Läs mer i våra kundcase under företaget Nordisk Reproduktion.

Nordisk reproduktion

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!