08 – 587 196 00

Upplev lösningen på
era utmaningar

Modern Work

Som oftast ställer vi oss frågan – finns det verkligen inget bättre sätt för oss att göra det här? Jo det finns det. Men startsträckan kan kännas milslång och kostsam. Hur ska vi förändra och vet vi att det nya sättet faktiskt blir bättre?

Upplevelserummet är ett högteknologiskt lekrum för företag som är i beslutsfasen av att implementera eller utveckla sin verksamhet i Microsoft 365 plattformen. Ni får möjligheten att uppleva och utvärdera verktyg och funktioner för att utifrån era utmaningar se möjligheterna och faktiskt uppleva funktioner eller arbetssätt innan ni har implementerat den i verksamheten.

  • Tid: 3-4 timmar
  • Var: På plats hos Microsoft

Innehåll

Vi bekantar oss med plattformen tillsammans, utforskar olika verktyg som finns tillgängliga och vad deras användningsområden samt diskuterar hur ni kan skapa effektiva arbetsflöden som passar er verksamhet.

Efter upplevelserummet

Efter en tur i upplevelserummet ska du som kund ha de underlag och kunskap som krävs för att du ska kunna se möjligheterna till era utmaningar och fatta ett enklare beslut om vilken väg som är rätt för just er.

Microsoft Silver Partner

Vi på Kontorskraft är certifierade som Microsoft Silverpartner inom Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett Silver-partnerskap innebär att vi har utbildat oss inom Microsofts tjänster, certifierat oss utifrån våra kunskaper och har därmed förtroendet och auktoriteten att leverera, stödja och hjälpa våra kunder i deras Microsoft miljöer.

Hör av dig så berättar vi mer!