08 – 587 196 00

Nordisk Repro

”Vi är jättenöjda med dom lösningar som Kontorskraft har hjälp oss med. De levererar snabb service, är tillmötesgående och lyhörda till våra behov. Vi tror själva väldigt mycket på relation för ett gott samarbete och det har vi verkligen haft tillsammans med Kontorskraft – det måste ju finnas någon anledning till att vi är kvar efter 15 år av samarbete”

– Richard Ryding, Delägare.

Uppdrag

En skrivarlösning som kan producera högkvalitativa utskrifter utifrån komplex och avancerad design, automatisera arbetsflöden och öka hastigheten på produktionen för att kostnadseffektivisera verksamheten för att skapa en lönsam utveckling. Verksamheten innefattar även arbete med högst känsliga dokument och filer tillhörande respektive kunder så för att säkerställa hantering och bevarandet av arbete önskades en back-up lösning samt att få stöd för deras egna interna IT-ansvariga.

Lösning

För att möta Nordisk Reproduktion och deras skrivarbehov har en Xerox Versant 80 Press installerats. Utöver detta agerar Kontorskraft även IT-stöd när kompetensen på plats inte är tillräcklig. Nordisk Reproduktion har även en backuplösning på deras fysiska server för att säkerställa att deras arbete alltid går att återställa om olyckan skulle vara framme.

Nordisk Reproduktion är ett av Stockholms äldsta tryckerier, under fem decennier har de arbetat med att ta fram grafiskt material, allt från visitkort till storbildsutskrifter. Den som är insatt i en tryckares vardag vet att den processen innehåller många olika steg där man ibland tvingas ta ett steg tillbaka och korrigera. För att bibehålla det höga tempo som krävs behövs verktyg som minimerar felen och effektiviserar flödet.

www.nordiskrepro.se