08 – 587 196 00

Microsoft

Kontorskraft är certifierade som Microsoft Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Microsoft.

Solution Partner – Modern Work
Microsoft Pledge

 

Xerox

Kontorskraft är certifierade som Xerox Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Xerox portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Xerox.

Telavox

Kontorskraft är certifierade som Telavox Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Telavox portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom telavox.

Logitech

Kontorskraft är certifierade som Logitech Partner.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Logitech portfölj för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett partnerskap innebär att vi har utbildning och certifieringar inom Logitech.