08 – 587 196 00

Tillförlitliga IT-lösningar & IT-tjänster för företag

I en tid där företag verkligen har kommit att förlita sig på sina IT-lösningar så kan vi inte annat än understryka vikten av att ha en IT-miljö som är tillförlitlig och möter verksamhetens behov.

Vi kan ta hand om hela er IT-miljö alternativt delar av den och erbjuder support till en fast månadskostnad för alla våra IT-tjänster. Dessutom med ytterligare kunskaper om molntjänster och licenser/program kan vi hjälpa er utveckla era arbetsprocesser för en mer flexibel, effektiv och produktiv arbetsvardag.

IT-support (Helpdesk)

Prioritera din kärnverksamhet med vår IT-support

På Kontorskraft är vi redo att vara er pålitliga digitala partner, oavsett om ni behöver hjälp med komplexa IT-utmaningar eller enkla teknikproblem.

Användare som tjänst

Lästips!
5 tips när du ska välja leverantör för era IT-tjänster

Vi vill hjälpa dig göra rätt val när du ska välja leverantör för era IT-lösningar. Ni kanske står i valet om ni ska ta extern hjälp till ert företag. Det finns många fördelar med att välja en extern IT-leverantör men det kan vara svårt att veta om det är rätt väg för er. Därför har vi samlat våra tips för att du ska få ytterligare kunskap om vad du ska tänka på i valet av IT-leverantör.

Läs vår artikel ”5 tips när du ska välja leverantör för era IT-tjänster” för att hjälpa dig göra ditt val!

Läs mer

Vill du veta mer om våra IT-tjänster?

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Beskriv dina önskemål kortfattat så ser vi till att en rådgivare hör av sig till dig så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!