08 – 587 196 00

happy socks

”Vi är verkligen jättenöjda med Kontorskraft som leverantör. Vi flyttade nyligen och upplevde verkligen att det gick smärtfritt gällande våra skrivare tillsammans med Kontorskraft. Även de fåtal gånger vi haft problem har Kontorskraft snabbt varit på plats.”

– Sven Hansson, IT-chef.

Lästips!
”5 anledningar att hyra skrivare”

Multifunktionsskrivare är den vanligaste typen av skrivare företag väljer till sina kontor. Men inte nog med att du ska välja vilken typ av multifunktionsskrivare som passar just ert företag så kan du även välja att köpa maskinen direkt eller teckna ett hyresavtal. I motsats till när man köper en skrivare ger ett hyresavtal flexibilitet och möjlighet till att uppgradera till en nyare modell under avtalets gång.

Oavsett vad du anser är bäst för er verksamhet kan du välja båda alternativen hos oss. Men för att fundera ut vad som är rätt väg för er att gå rekommenderar vi att läsa vår artikel ”5 anledningar att hyra skrivare” för att hjälpa dig i ditt val.

Läs mer

 

Vi har sålt multifunktionsskrivare till företag i över 30 år

Kontorskraft är en av Xerox äldsta återförsäljare i Sverige och har lång erfarenhet av att hitta multifunktionsskrivare till företag som matchar de krav och behov företagen har. Med vår expertis inom Xerox skrivarlösning kan vi därför också erbjuda service, drift och support av hög kvalité.

xerox-aterforsaljare

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!