08 – 587 196 00

Ett modernt fjärrskrivbord

Azure Virtual Desktop (tidigare Windows Virtual Desktop) är, som namnet antyder, ett komplett molnbaserat virtuellt skrivbord som användarna kan komma åt via Azure-molnet. Medarbetarna kan använda de program de normalt använder utan att behöva installera dem lokalt på sina enheter och kan arbeta i säkert läge med endast en inloggning och tillgång till internet.

Vårt sätt att arbeta i dag är annorlunda än för tio år sedan, då du kan logga in i de program du vill ha nästan var som helst på de enheter du är van vid. Precis som på ett vanligt skrivbord kan du växla, kopiera, minimera, maximera och docka programfönster, vilket eliminerar frustrerande och oväntade avstängnings- och växlingsproblem. Jämfört med tidigare virtuella maskiner är Azure-molnet mer sofistikerat, säkert, användarvänligt och produktivt.

Vill du veta mer om Azure Virtual Desktop?

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Nyckelfunktioner med fjärrskrivbord

Varför Azure Virtual Desktop?

  • Azure Virtual Desktop erbjuder en skrivbordsmiljö i Windows 10/11 och är utformad för att fungera smidigt med befintliga Office 365-prenumerationer.
  • Data och program körs i Azure – molnet, så ingen data lagras på den lokala enheten.
  • Fjärrskrivbordet kan nås från bokstavligen var som helst där det finns en internetanslutning.
  • Du har åtkomst på vilken enhet som helst och behöver aldrig oroa dig för att din egen dator blir stulen eller går sönder.