08 – 587 196 00

En plattform som ger er oändliga möjligheter

Microsoft Azure är en molnbaserad plattform där ni skräddarsyr er egen IT-miljö, precis så som ni vill ha den.

Azure ger er förutsättningarna för säker fillagring och datahantering med full åtkomst som därmed ger er möjligheterna att arbeta oavsett var ni befinner er.

Kontakta oss!

Skapa en IT-miljö på dina villkor

Fördelen med att ha en molnbaserad serverplattform som Azure är att den är byggd på öppen källkod. Därmed kan ni skräddarsy just erat moln med de verktyg, affärssystem och applikationer som är nödvändiga för just er verksamhet.

Den öppna källkoden gör dessutom att Azure är ett utmärkt val oavsett vilken bransch ni är verksamma i. Azure är en skalbar, kostnadseffektiv lösning som dessutom fungerar med era befintliga investeringar.

Vanliga frågor och svar

 • Varför välja Azure?

  Säkerhet

  Till att börja med är säkerhet och sekretess grundläggande för Azure. Plattformen är utformad med ett omfattande säkerhetsskydd. Dessutom finns avancerade regleringsmöjligheter för datahantering inom företaget och  inbyggda kontroller mellan identiteter, data, nätverk och appar.

  Flexibelt

  Azure gör det även möjligt för er att nå system, program och data även när ni inte befinner er på kontoret. Eftersom Azure är en online-plattform kan du komma åt din affärsdata oavsett var du befinner dig.

  Kostnadseffektivt

  Slutligen, istället för att köpa en fysisk server med en viss kapacitet och lagringsutrymme för en fast kostnad så kan du med Azure skala utrymme och betalar as you go utifrån hur mycket utrymme du använder.

 • Vad är Azure?

  Azure är en molnplattform distribuerad av Microsoft. Som kund skapar du en IT-miljö online där du kan lagra data, köra applikationer och verktyg med säkerheten av Microsoft står ansvarig för övervakningen och säkerheten kring er företagsdata.

 • Varför inte välja en fysisk server?

  Som nämnts ovan är den största fördelen att du kan skala utrymmet och endast betalar för det utrymmet er verksamhet kräver och lösningen blir mer kostnadseffektiv.

  Dessutom ger en molnbaserad serverlösning er möjlighet att vara flexibla i ert arbete och få åtkomst oavsett var ni befinner er, utan att tumma på säkerheten.

 • Varför skulle man vilja ha en fysisk server?

  Det finns företag vill ha en lokal kontroll över vissa delar av sin verksamhet och kan önska även en lokal server. Således finns även alternativet att skapa en hybrid lösning.

  Men det kan vara svårt att veta vilken lösning som passar er verksamhet. Därför kan vi tillsammans diskutera era förutsättningar och hitta en lösning tillsammans.

Hur kan vi hjälpa till?

Flytthjälp

Vi kan hjälpa er att smidigt flytta från er nuvarande plattform till er nya miljö i Azure. Vi ser till att de affärssystem, applikationer och verktyg ni idag använder migreras på ett säkert sätt för att se till att ingenting går förlorat.

Drift och underhåll

För att se till att er plattform fungerar över tid ansvarar vi för underhåll och drift av er plattform.

Säkerhet och övervakning

Säkerhet och sekretess är grundläggande för Microsoft och därmed även för Azure plattformen. Azure är utformat med ett regelverk som ger er högsta säkerhet från utomstående hot samt säker hantering och efterlevnad av era användare. Tillsammans ser vi därför till att sätta upp dessa reglage utifrån hur ni vill att er IT-miljö ska se ut i Azure.

Support

Som kund hos oss finns vi behjälpliga via telefon, mail och vid behov även på plats. Vår målsättning är att ha en svarsfrekvens på under 30 sekunder. Vågar du utmana oss?

Lär dig mer:
10 anledningar att flytta till molnet

Avslutningsvis vill vi tipsa om vår artikel där vi går igenom varför det är fördelaktigt som företag att migrera till en molnplattform.

Behöver ni hjälp och stöd ses vi gärna och diskuterar hur vi kan hitta rätt lösning för era behov.

Jag vill veta mer!

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Beskriv dina önskemål kortfattat så ser vi till att en rådgivare hör av sig till dig så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!