08 – 587 196 00

Happy Socks

”Vi är verkligen jättenöjda med Kontorskraft som leverantör. Vi flyttade nyligen och upplevde verkligen att det gick smärtfritt gällande våra skrivare tillsammans med Kontorskraft. Även de fåtal gånger vi haft problem har Kontorskraft snabbt varit på plats.”

– Sven Hansson, IT-chef.

Uppdrag

Att förse kontorslokalerna med en enkel men ack så nödvändig del, en skrivarlösning. Utöver detta önskades en lösning som minskar onödiga utskrifter, sänker kostnaderna och garanterar säker hantering av utskrifter.

Lösning

Happy Socks är försedda med en Xerox C8000 och en mindre kontorsskrivare, Workcentre 7800 för att möta deras önskemål och behov i verksamheten samt en follow-me lösning till sina skrivare. Follow-me lösningen knyter utskrifter till individen och på så sätt säkerställer säkerheten att rätt utskrifter hamnar i rätt händer men även ur miljöhänsyn – mindre onödiga utskrifter vilket även visar sig positivt ur ett kostnadsperspektiv.

 Vad säger Happy Socks själva?

Vi är verkligen jättenöjda med Kontorskraft som leverantör. Vi flyttade nyligen och upplevde verkligen att det gick smärtfritt gällande våra skrivare tillsammans med Kontorskraft. Även de fåtal gånger vi haft problem har Kontorskraft snabbt varit på plats. Vi har inte haft så mycket kontakt, men det är egentligen eftersom det fungerat så himla bra så det har helt enkelt inte behövts.

Happy Socks startades våren 2008 med visionen om att ändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designföremål med viljan att sprida glädje.  Idag finns deras produkter att köpa i över 100 länder och de har utökat sitt sortiment och säljer idag även underkläder och badkläder. Deras globala framgång har även ökat antalet anställda och senast 2019 fick Happy Socks flytta till större lokaler och sitter nu i centrala Stockholm i kontorskomplexet Garnisonen.

www.happysocks.com