08 – 587 196 00

Mellifiq

Vi valde att efter drygt 25 års on-premises hosting att övergå till Azure-lösning för att få en större skalbarhet som matchar vår tillväxtresa. Och precis som innan Azure valde vi att lita på vår partner Kontorskraft att följa med oss på vår resa och hjälpa oss med migrering, drifttagning och övervakning av våra IT-lösningar.

-Behrang Gilanpour, VD och grundare.

Uppdrag

Mellifiq är ett innovativt miljöserviceföretag som utvecklar och säljer produkter som bygger på ozongenereringsteknik som renar, desinficerar och tar bort lukt från luft och vatten. De är en världsledande system- och lösningsleverantör med flera banbrytande applikationer för industri-, kommun- och fastighetskunder.

Företaget sitter på flera olika patent och har avancerad teknik som är helt unik på marknaden. I en sådan miljö är IT-säkerheten otroligt viktig, det får inte finnas några luckor i IT-infrastrukturen. Läs mer om företaget här.

Lösning

  • Utveckling av IT-infrastruktur
  • Säkerhetsstrategi
  • Supportavtal
  • Drift som tjänst

Mellifiq startade i början av 90-talet, fram till slutet av 00-talet var de endast ett fåtal anställda. Idag är de ett företag med cirka 40 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Finland och Estland. Det går inte att expandera på ett sådant kraftfullt sätt utan att IT-miljön hänger med i förändringen, det är där Kontorskraft kommer in.

Efter drygt 25 år av en on-prem lösning har Mellifiq valt att byta till en Azure-lösning (molnbaserad lösning). En tjänst som möjliggör för företag att expandera utan att kostnaderna skenar iväg, samtidigt som den främjar det nya sättet att arbeta på ett säkert sätt. I och med att företaget fortsätter att växa och utvecklas tillhandahåller vi dem hela tiden resurser, expertis och lösningar för att säkerställa en hållbar lösning för framtidens utmaningar.

Mellifiq är ett svenskt, flerfaldigt prisbelönat, cleantech-företag som utvecklar och marknadsför premiumsystem och lösningar för att rena, desinficera och ta bort lukt från luft och vatten. Mellifiq.se