08 – 587 196 00

P.U.S.H

”Kontorskraft är en partner vi helhjärtat kan rekommendera för framtida expanderingar eller om ni önskar en pålitlig IT-leverantör med fulländad service.”

– Natalie Lipschütz, projektkoordinator och VD assistent.

Uppdrag 

Kontorskraft fick i uppdrag att förse de 300 m2 som utgör P.U.S.H lokaler med ett trådlöst nätverk samt en switch för att kunna direktansluta enheter som TV-skärmar, kassasystem och projektorer med nätverkskabel. Kravbilden var att uppkopplingen måste vara pålitlig och högpresterande för att klara av den höga belastning av besökare, personal och kunder som rör sig i lokalerna dagligen.  Till deras reception önskades även en smidig skrivare för att kunna utföra enklare utskrifter av exempelvis presentkort, information och flyers.

Lösning

 

 

P.U.S.H lokaler har försetts med en komplett nätverkslösning för att klara av den höga belastning av användare av nätverket. För att förenkla och säkerställa hastigheten har två portar skapats med egna inlogg för besökare respektive personal och anordnare. Detta då lokalerna bland annat innehåller pop-up stores med kassasystem som kräver pålitlighet och hastighet vid alla tidpunkter.

Vad säger P.U.S.H själva?

”Kontorskraft är en partner vi helhjärtat kan rekommendera för framtida expanderingar eller om ni bara vill ha en helhetslösning och fulländad service till det. Den servicen och helhetslösningen ni levererar är helt fantastisk!”

P.u.s.h-lokal

P.U.S.H – En mötesplats med spännande pop-up butiker, en häftig skateboard-bowl och en cool streetyta  med unik utsikt över hamngatan och Regeringsgatan. Lokalen finns tillgänglig att hyra för event & konferens yta, där det skapas möjlighet för företag att bjuda in till inspirerande och spännande möten i en urban miljö mitt i city.

www.pushsthlm.com