08 – 587 196 00

United Spaces

”Vi upplever verkligen att Kontorskraft finns nära till hands om det skulle behövas. Ni är snabba på support, enkla att komma i kontakt med och flexibla och hjälpsamma i alla lägen.”

Uppdrag

Att leverera skrivarlösningar som klarar belastningen av Uniteds Spaces tusentals användare, en säker follow-me lösning för att koppla varje individuell medlem till sina utskrifter och kontinuerlig service för att säkerställa kvalité och funktionalitet gentemot deras community.

Lösning

United Spaces arenor är försedda med Xerox AltaLink serie C8000. Serien är utvald då den är specifikt designad för att kunna hantera större belastningar och samtidigt leverera säker och kvalitativ kopiering, scan och utskrift för användaren. Till maskinerna är en follow-me lösning kopplad till varje användare för att kunna säkerställa utskriftshantering för användaren och samtidigt av miljömässiga själv och minska eventuella onödiga utskrifter.

Vad säger United Spaces själva?

Vi på United Spaces har ett ansvar gentemot våra medlemmar så det är väldigt viktigt för oss att vi har pålitliga leverantörer – och det är verkligen Kontorskraft. Vi upplever verkligen att Kontorskraft finns nära till hands om det skulle behövas. Ni är snabba på support, enkla att komma i kontakt med och flexibla och hjälpsamma i alla lägen. Det är verkligen värdefullt för oss.

United Spaces är ett av Nordens ledande coworking-aktörer och tillsammans med deras community på över tusen medlemmar skapar de framtidens sätt att arbeta. United spaces erbjuder ett fullservice coworking-koncept med flexibla kontorslösningar för företag mellan 1-100+ medarbetare och finns idag i Stockholm, Malmö, Göteborg och Arlanda. Redan nu 2020 expanderar dom till ytterligare lokaler i Stockholm samt Uppsala.

www.unitedspaces.com