08 – 587 196 00

Kostnadsfri Säkerhetsanalys av din Microsoft 365 miljö!

Dagens ökande digitala hot mot verksamheter är obestridliga. Oavsett omfång eller bransch för din verksamhet är risken för hot och intrång uppenbar. Samtidigt ser vi att den genomsnittliga säkerhetsnivån i Microsoft 365 är bristfällig och många företag lider av betydande säkerhetsgap. Därför vill vi erbjuda en kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365-miljö där vi fokuserar på att öka tryggheten och minska sårbarheten.

Du kan med enkla medel säkra upp din miljö och åtgärda de största säkerhetsbristerna. Genom att göra detta skyddar du dig mot attacker som allt för många organisationer drabbats av, oftast helt i onödan.

Vad du kan förvänta dig av vår kostnadsfria säkerhetsanalys?

I vår kostnadsfria säkerhetsanalys erbjuder vi dig en värdefull konsultation med en expert inom molnsäkerhet. Under en timme ges du möjligheten att utforska din nuvarande miljö och konfiguration. Vårt mål är att ge dig konkreta och praktiska råd om hur du kan stärka din organisations säkerhet och skydda den mot ex:

  • Ransomware
  • Phishing
  • Dataförlust

Vår konsultation är inte bindande, och du har total frihet att besluta hur du vill gå vidare efter vårt samtal. Du kan välja att avvakta, dra nytta av de insikter vi delar för egen utveckling,

Det är enkelt att ta steget mot en säkrare digital arbetsmiljö. Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss och boka din kostnadsfria säkerhetsanalys. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig!

 

Boka möte för kostnadsfri säkerhetsanalys