08 – 587 196 00

Microsoft 365 Copilot – Din personliga assistent

Upplev effektivitet, kreativitet och samarbete på en helt ny nivå. Ta det första steget in i framtidens arbetsplats med Microsoft Copilot

Att AI blivit något utav det mest omtalade på senaste tiden är inte så konstigt med anledning av dess förmåga att automatiskt lösa komplexa problem, öka effektiviteten och förbättra beslutsfattande inom olika områden. Just nu poppar det upp nya AI för olika behov och en av de senaste som tillkommit är just Microsoft 365 Copilot som inom de kommande månaderna kommer att lanseras.

Microsoft 365 Copilot så mycket mer än en Chatbot

Copilot är integrerad i Microsoft 365 på två sätt. Den hjälper dig att öka produktiviteten och frigör din kreativitet genom att fungera tillsammans med dig i dina dagliga appar samt Business Chat som är en ny funktion som gör det möjligt för dig att ge naturliga språkkommandon för att utföra uppgifter som tidigare inte var möjliga. Med Copilot har du alltid kontrollen och kan vara mer produktiv och samarbetsvillig i Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams.

Vill du veta mer om Copilot?

Kontaka oss!

Ett helt nytt arbetssätt med Microsoft 365 Copilot - kraften av AI

Copilot i Word

Copilot i Word är en praktisk funktion som skriver, redigerar och sammanfattar dokument tillsammans med dig. Visa Copilot en kort instruktion eller ledtråd och den kan skapa ett första utkast, hämta information från din organisation och förbättra din skrivning genom förslag på tonlägen och stärkande argument. Copilot kan också lägga till innehåll i befintliga dokument och omskriva avsnitt för att göra det mer kortfattat.

Copilot i PowerPoint

Copilot i PowerPoint är din perfekta medhjälpare som hjälper dig att skapa imponerande presentationer. Den kan omvandla skrivna dokument till presentationer med talarnoteringar och källhänvisningar eller skapa en ny presentation från en enkel vägledning. Dessutom kan Copilot hjälpa dig att förkorta långa presentationer och justera layouter, omformatera text och tajma animationer.

microsoft 365 copilot

Copilot i Excel

Copilot i Excel hjälper dig att analysera och utforska din data genom att svara på dina frågor. Den avslöjar korrelationer, föreslår nya formler och genererar modeller baserade på dina frågor för att hjälpa dig utforska din data. Du kan också skapa kraftfulla visualiseringar och be om rekommendationer för att driva olika resultat.

Copilot i Outlook

Copilot i Outlook hjälper dig att kommunicera bättre och snabbare genom att sammanfatta e-posttrådar, skapa professionella meddelanden och justera tonen eller längden på dina anteckningar.

Copilot i Teams

Copilot i Teams underlättar samarbetet genom att hjälpa dig att hålla mer effektiva möten, organisera diskussionspunkter och sammanfatta viktiga åtgärder, medan den också ger dig svar på frågor eller uppdaterar dig om allt du har missat i chatten, vilket hjälper dig att identifiera rätt personer för uppföljningar och schemalägga nästa kontroll.

Business Chat

Business Chat är en ny funktion som förbättrar samarbetet mellan team och ökar produktiviteten genom att samla in data från olika källor. Team medlemmar kan samarbeta och samla all viktig information på en och samma plats. Funktionen är en del av Microsoft Teams och kommer att finnas tillgänglig för förhandsgranskning.

Microsoft Viva

Copilot i Microsoft Viva Engage ger förslag på konversationsstarter baserat på känslor och aktuella ämnen på arbetsplatsen. Copilot erbjuder också förslag på inlägg och svar för att förbättra samtalen och kommer att integreras på flera platser i Microsoft Viva.

Bli mer effektiv med Microsoft 365 Copilots AI-baserade arbetsflöde

Copilot hjälper dig att bli bättre på det du redan kan och lär dig nya saker snabbt. Istället för att memorera tusentals kommandon kan du nu använda naturligt språk för att låsa upp all den rika funktionaliteten över Microsoft 365. Copilot kommer att revolutionera hur människor arbetar med AI och hur AI fungerar med människor, och de som anpassar sig till detta nya arbetssätt kommer att ha en konkurrensfördel. Läs mer här! 

 

Läs mer!

 

Läs mer om Copilot!