08 – 587 196 00

Microsoft Planner – Visuell planering för ett mer organiserat arbetsflöde

Läs mer om våra tjänster

Microsoft Planner är ett användarvänligt och kraftfullt verktyg för planering och samarbete från Microsoft som gör det möjligt för användare att effektivt hantera projekt och uppgifter. Det är en viktig del av Microsofts familj av produktivitetsverktyg och har blivit ett mycket använt verktyg för många organisationer.

microsoft planner logo

Funktioner i Microsoft Planner

Microsoft Planner är en del av Microsoft 365 suite som används för projektplanering och samarbete. Det är en webbaserad tjänst som hjälper användare att organisera och samarbeta kring projektuppgifter.

Några grundläggande funktioner är:

  • Skapa planer
  • Organisera uppgifter
  • Samarbeta
  • Följ uppgiftsstatus
  • Få påminnelser

Generellt sett är Planner ett användarvänligt verktyg som ger dig en enkel vy över dina projekt och hjälper dig att samarbeta med ditt team på ett effektivt sätt.

Fördelar med Microsoft Planner

Enkel samarbete är en av de främsta fördelarna med Microsoft Planner. Med verktyget kan du enkelt tilldela uppgifter, lägga till kommentarer, bifoga filer och följa upp pågående uppgifter. Du kan också se all information om en uppgift på en enkel och överskådlig sida, inklusive de tilldelade medlemmarna, deras tilldelade uppgifter, eventuella kommentarer och bifogade filer. Det gör samarbetet mycket smidigt och effektivt, eftersom all information är samlad på ett ställe.

Visuell planering är ytterligare en viktig fördel med Microsoft Planner. Verktyget har ett intuitivt gränssnitt med ett visuellt "drag och släpp system" för att organisera och hantera projekt och uppgifter. Du kan lägga till kort för varje uppgift och se deras status på en enkel och överskådlig "canvaskärm". Detta gör det lätt att visualisera projektförloppet och se var du befinner dig i processen. Du kan också filtrera dina kort baserat på deras status, tilldelade medlemmar och andra viktiga information.

microsoft planner

Deadlines och påminnelser är en annan viktig aspekt av Microsoft Planner. Du kan lägga till påminnelser och deadlines för varje uppgift, så att du aldrig missar en viktig deadline. Dessutom kan du få e-postpåminnelser om nya uppgifter eller ändringar i befintliga uppgifter, så att du alltid är informerad om viktiga händelser i projektet. Detta gör det mycket enkelt att hålla koll på projektförloppet och se till att allt går enligt plan.

Integrering med andra verktyg är också en viktig fördel med Microsoft Planner. Verktyget integreras naturligt med andra Microsoft verktyg, såsom Microsoft Teams och Outlook, vilket gör det enkelt att arbeta med andra verktyg samtidigt.

Så om du söker ett användarvänligt och kraftfullt verktyg för att förbättra, hantera projekt och samarbeta med dina kollegor rekommenderar vi starkt Microsoft Planner. Dess visuella planering, enkla samarbete, deadlines och påminnelser och integration med andra verktyg gör det till en viktig del av Microsofts produktivitetsverktyg och ett mycket användbart verktyg för många organisationer.

Lär dig mer om Microsoft verktyg

 

Läs mer om våra Licenser