08 – 587 196 00

Organisera dina dagliga uppgifter med Microsoft To Do

Vem gillar inte att-göra listor?  Microsoft To Do gör det enkelt för dig att hålla koll på dina uppgifter och se till att du håller dig på rätt spår allt på ett och samma ställe

microsoft todo logo

To Do är en digital uppgiftslista och hanteringsapp som hjälper dig att organisera och prioritera dina dagliga uppgifter och projekt. Du kan skapa listor, lägga till uppgifter, sätta påminnelser och markera uppgifter som klara. Appen är enkel, det går snabbt att börja använda, synkroniseras med alla dina enheter, och integreras med andra Microsoft-produkter så som Outlook. Verktyget är gratis att använda och finns tillgängligt på webben, som en mobilapp och som ett tillägg till Outlook.

Vad du kan göra i Microsoft To Do?

 1. Skapa listor: Du kan skapa listor för olika uppgifter och projekt. Du kan lägga till uppgifter till varje lista och organisera dem i kategorier.
 2. Lägg till uppgifter: Du kan lägga till nya uppgifter till en lista genom att skriva dem i fältet "Ny uppgift". Du kan också lägga till beskrivningar och bifoga filer till varje uppgift.
 3. Sätt påminnelser: Du kan sätta påminnelser för varje uppgift så du aldrig missar något viktigt. Du kan välja en specifik tidpunkt eller en dag för påminnelsen.
 4. Markera uppgifter som klara: När du har avslutat en uppgift, kan du markera den som klar genom att klicka på bocken bredvid uppgiften.
 5. Synkronisering: Microsoft To Do synkroniseras med alla dina enheter så du alltid har tillgång till dina listor oavsett var du är.
 6. Integrering: Microsoft To Do integreras med andra Microsoft-produkter så som Outlook, planner så du kan hålla koll på dina uppgifter på ett centraliserat ställe.

 

Hur ser Microsoft To Do ut?

microsoft to do app

Min dag -  Är en funktion som hjälper dig att organisera och prioritera dina dagliga uppgifter. Du kan lägga till uppgifter till "Min dag" och se dem på en översiktlig sida för att hålla koll på vad du behöver göra för dagen.

Viktigt - Är en tagg som du kan använda för att markera en uppgift som prioriterad. Denna tagg kan hjälpa dig att se vilka uppgifter som är viktigast att fokusera på och ge dig en tydlig bild av din dagliga to-do-lista.

Uppgifter -  Är en funktion där du kan skapa och hålla koll på alla dina uppgifter. Du kan lägga till en beskrivning av uppgiften, tilldela den en tagg, och markera den som klar när du har genomfört den. Du kan också gruppera uppgifter i olika listor, till exempel "Arbete", "Hemma" och "Personligt", för att hålla ditt liv organiserat.

Beroende på vilka tillägg du använder kan även dessa visas:

Planerat - Är en annan tagg som du kan använda för att sätta en deadline för en uppgift. Du kan välja en specifik dag och tid när du vill att uppgiften ska vara klar, och Microsoft To Do kommer att påminna dig när det är dags att börja arbeta på uppgiften.

Tilldelat till mig - Är en funktion som gör det möjligt för dig att samarbeta med andra och hålla koll på uppgifter som är tilldelade till dig. Du kan tilldela uppgifter till andra användare, eller andra användare kan tilldela uppgifter till dig. När du har en tilldelad uppgift kan du hålla koll på den i "Tilldelat till mig"-listan. Denna funktion är användbar för grupparbeten eller samarbeten med familj eller vänner, så att alla kan veta vad de ska göra och när de ska göra det.

Flaggade e-post - Är ett sätt att markera och prioritera viktiga e-postmeddelanden som du vill hålla koll på. Du kan flagga ett e-postmeddelande genom att klicka på flaggikonen i din inkorg, och det flaggade e-postmeddelandet kommer att visas i "Flagged Email" -listan. Denna funktion hjälper dig att hålla koll på viktig information som du behöver återkomma till senare, och gör det enklare att organisera din e-post.

Integrera med Microsoft to do

Anslut Microsoft Planner till Microsoft To Do för att få en enklare vy över dina uppgifter och projekt. Här är stegen för att ansluta Microsoft Planner till Microsoft To Do:

 1. Gå till Microsoft To Do och öppna din profilinställning.
 2. Välj "Integrationer" och sök efter Microsoft Planner.
 3. Klicka på "Anslut" för Microsoft Planner.
 4. Logga in med ditt Microsoft-konto om du inte redan är inloggad.
 5. Godkänn integrationen genom att klicka på "Godkänn".

Efter att du har anslutit Microsoft Planner till Microsoft To Do kommer du att se dina Planner-uppgifter som en del av din To-Do-lista. Du kan också se alla dina Planner-uppgifter och projekt i en enkel vy, så att du alltid har en överblick över vad som behöver göras.

Slutligen är Microsoft To Do en kraftfull och enkel lösning för att hålla koll på dina dagliga uppgifter och projekt. Med funktioner som skapa listor, lägga till uppgifter, sätta påminnelser, markera uppgifter som klara, synkronisering med alla enheter och integrering med andra Microsoft-produkter, kan du enkelt organisera och prioritera dina dagliga sysslor. Använd "Min dag" för att se en översikt över vad du behöver göra för dagen, och "Viktigt" och "Planerat" för att markera prioriterade uppgifter. Microsoft To Do är gratis och tillgängligt på webben, som mobilapp och som tillägg till Outlook. Nu kan du börja med att samla alla dina att-göra listor på ett och samma ställe.

Läs mer:

 

 Läs mer om Microsoft licenser