08 – 587 196 00

5 sätt Microsoft 365 hjälper dig digitalisera din verksamhet

Microsoft 365 för företag är en licens vi alla är familjära med. Verktyg som Word, Excel och PowerPoint har använts och används fortfarande flitigt som komplement för företag. Microsofts har ju även utvecklat och onekligen utökat sitt utbud med inte minst Microsoft Teams som idag är ett verktyg majoriteten använder varje dag. Med deras breda utbud är därmed Microsoft ett fördelaktigt alternativ att välja när ni ska börja utöka digitaliseringen av ert företag.

*Undrar du om Office365? Office 365 har bytt namn till Microsoft 365 och blivit en mer heltäckande licens för företag.

Microsoft licenser

Med en Microsoft 365 licens får ert företag en grundplattform att stå på men med alla möjligheter att utöka plattformen utifrån era behov och tillväxt i verksamheten. Microsoft 365 som plattform underlättar digitaliseringen i er verksamhet och det bästa? Microsofts verktyg är väl känt bland gemene man och därmed kommer övergången och utökningen i Microsoft plattformar vara betydligt mycket smidigare för dig och dina medarbetare!

Microsoft 365 erbjuder säkerhet i toppklass

Känns det lite läskigt att dina anställda kan dela filer till höger och vänster och har åtkomst till allt vart de än befinner sig? Det behöver inte vara ett problem då du med en Microsoft 365 licens kan ställa in den säkerhet du behöver för ditt företag. Om du inte vill att ett mail ska kunna vidarebefordras kan du lägga in den säkerhetsspärren. Om du har extra känsliga dokument kan du ställa in vilka som kan komma åt och kan redigera dem. Precis så öppet som Microsoft 365 är precis så säkert är det också. Microsoft 365 erbjuder företag i alla storlekar den typ av säkerhet de behöver. Med Microsoft 365 slipper du dessutom oroa dig för att förlora viktiga dokument eftersom du sparar allt i molnet.

Ett intranät för kommunikation och samarbete med Teams

Microsoft 365 ger dig Microsoft Teams som är ett verktyg för samarbete och kommunikation. Med Microsoft Teams kan du dels kommunicera via chatt, samtal och videomöten men även skapa gemensamma samarbetsytor för planering, mötesprotokoll och fildelning. Teams agerar det nya intranätet och är skalbart oavsett hur stor eller liten verksamhet ni har.

Du är inte låst till kontoret och datorn

Idag förväntas man vara uppkopplad och tillgänglig på ett helt annat sätt än tidigare. Kunder, partners och leverantörer kräver snabb respons och förväntar sig en flexibel partner. Med Microsoft 365 får du tillgång till alla dina filer och kommunikationsverktyg i alla enheter. Du har alltså möjligheten att redigera dokument direkt i mobilen, har tillgång till email och kalender och kan använda alla kommunikationsverktyg som ingår (Teams, Yammer) oavsett var du befinner dig. Smidigare än så blir det inte.

Samarbete på en helt ny nivå

Hela grundtanken med Microsoft 365 är att förenkla samarbetet. Microsoft 365 gör det möjligt att redigera dokument samtidigt, dela filer internt och externt med endast ett par klick, och bygga upp projekt med arbetsgrupper där allt material och all kommunikation samlas på ett och samma ställe. Du kommer också märka att med bättre kommunikationsverktyg så minskar också inkorgens storlek då ni istället kan kommunicera via Teams. Genom ett ökat och förbättrat samarbete kan ditt företag ta till vara på all den kunskap ni redan har och växa tillsammans.

microsoft 365 för företag

Alltid det bästa och senaste versionen

Med Microsoft 365 betalar ni ett fast pris som baseras på hur många användare ni är. Det möjliggör för små företag att ha råd med samma teknik och säkerhet som större organisationer. Få tillgång till kommunikationsverktyg, de senaste versionerna av Office-programmen, projektverktyg och lagringsutrymme i en och samma tjänst. Eftersom det är en molntjänst uppdateras programmen automatiskt utan en massa krånglig administration.

Vill ni få helhetsupplevelsen? Kika in vår tjänst "Den moderna arbetsplatsen"

Som Microsoft Silver Partner har vi god erfarenhet av både licenshantering och utveckling i Microsoft 365 miljön. Men för att  inte bara lämnar er vind för våg i Microsofts enorma miljö så har vi skapat en tjänst som inte bara ger er möjligheterna i Microsoft 365 utan även hjälp med uppsättning, support och säkerhet - "Microsoft 365 som tjänst".

Vi hjälper er migrera till molnet, introducerar och utbildar er i hur ni ska arbeta i verktygen samt hjälper er med era supportfrågor längs vägen. Se till att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Hör av dig så tar vi ett första möte tillsammans!

Läs mer om våra tjänster