08 – 587 196 00

5 anledningar att hyra skrivare till företag

Ska man som företag leasa sin skrivare eller köpa den? Det finns flera fördelar med att hyra skrivare till företag och de flesta tjänar på att göra det i längden. Nedan har vi listat 5 anledningar till att välja att hyra sin skrivare till företag.

applikationertilldinskrivare

1. Du är alltid up-to date

Genom att hyra er skrivare till företaget försäkrar du dig om att du alltid har en utrustning med modern teknik som passar de behov du har just nu i er verksamhet. När avtalsperioden är slut kan du då byta till en nyare modell av skrivare genom att förnya avtalet. I vissa fall kan man även uppgradera skrivaren under avtalets gång - vilket underlättar eftersom er verksamhet med största sannolikhet förändras över tid - och så även era behov.

2. Inga oförutsedda utgifter

Du får en kontroll över era kostnader genom att betala en fast avgift per månad. Väljer du att hyresavtalet ska innehålla både service och förbrukning vet du exakt vilka kostnader du kommer ha under året. Hos oss på Kontorskraft ingår alltid service och förbrukning i våra skrivartjänster just för att du ska slippa en negativ överraskning i form av dyr faktura om något i skrivaren går sönder.

3. Bättre kassaflöde

Företaget får ett bättre kassaflöde eftersom du slipper ligga ute med pengar för er skrivarlösning. Du behöver heller inte avskriva ditt köp eftersom det är ett hyresavtal.

4. Nyaste tekniken för lägre kostnad

Genom att hyra sin utrustning kan även mindre företag ha möjligheterna till nyaste tekniken som i annat fall kräver en större budget. Idag förväntar vi oss att vår teknik är lika högpresterande och produktiva som oss och kan hålla samma tempo - men då krävs det att du också skapar förutsättningarna för detta.

5. Dedikerad partner och stöd

När du hyr en skrivare genom en leverantör/partner får du oftast en kontaktperson som känner till och kan möta dina behov. På så sätt kan du ha en dialog kring era behov och få professionell hjälp från en expert och du undviker att lägga timmar på att researcha fram rätt skrivare - ta hjälp istället! Du får på så sätt reda på nya verktyg som finns på marknaden så att din utskriftsmiljö blir så optimerad som möjligt och bidrar till ökad produktivitet.

Vi hjälper dig!

Känner du dig fortfarande osäker? Hör av dig till oss, vi hjälper dig gärna. Läs mer om vår tjänst "Skrivare som tjänst" som inkluderar skrivare, service samt förbrukning till förmånliga priser. Vi är Xerox-partner sedan årtionden tillbaka och har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag hitta en skrivare som passar just dom så vi tvekar inte en sekund på att vi kan hitta en lösning åt dig också.

Våra skrivarlösningar
 

Kontakta oss