08 – 587 196 00

Vad är Microsoft Teams Premium?

Microsoft Teams Premium är en mer avancerad version av Microsoft Teams som erbjuder användarna fler funktioner och kapaciteter än någonsin tidigare. Med avancerade säkerhets och efterlevnads funktioner, förbättrad administration, mer lagringsutrymme och support dygnet runt kan ditt företag hantera sin Teams-miljö på ett effektivare och säkrare sätt.

microsoft teams premium

 

Funktioner i Microsoft Teams Premium

Microsoft Teams Premium erbjuder flera avancerade funktioner och kapaciteter som inte finns tillgängliga i den vanliga versionen av Teams. Några av de viktigaste funktionerna är avancerade säkerhets och efterlevnads funktioner, förbättrad administration, mer lagringsutrymme och support dygnet runt. Teams Premium har också inbyggda AI-funktioner som Intelligent Recap, vilket kan öka produktiviteten och effektiviteten för användare genom att transkribera och översätta i realtid under möten och skapa översiktliga sammanfattningar av möten och samtal.

Microsoft Teams Premium har fått en stor uppdatering med nya funktioner och användningsområden. Det som vi är mest spända på är de nya AI-funktionerna som har integrerats i Teams, och som kan vara till nytta för kunskapsarbetare i deras vardag. Exempelvis Intelligent Recap som tillåter oss att vara mer produktiva och fokusera på uppgifter som verkligen betyder något. Istället för att ta detaljerade anteckningar eller minnas viktiga stunder från möten kan Intelligent Recap göra det jobbet åt oss medan vi fokuserar på andra uppgifter och samband. Vi kommer inte att gå igenom alla detaljer om funktionerna här, men du kan gärna bläddra igenom och lära dig om alla de nya funktionerna som Teams Premium har att erbjuda.

Vill du veta mer om Microsoft Teams Premium?

Kontakta oss!
 

Fördelar med Microsoft Teams Premium

Listan är lång, men här kommer några fördelar till att uppgradera till Microsoft Teams Premium:

  • Med Microsoft Teams Premium kan du bjuda in upp till 10 000 deltagare i ett möte vilket är en avsevärd ökning jämfört med den vanliga Teams versionen som endast tillåter upp till 300 deltagare. Denna funktion kan vara särskilt användbar för stora företag eller organisationer som behöver hålla stora virtuella möten eller event.
  • Utöver möten kan du med Teams Premium också göra telefon och videosamtal direkt från Teams appen. Detta ger dig möjligheten att kommunicera med personer som inte har tillgång till Teams eller som inte kan ansluta till möten via datorn.
  • Microsoft Teams Premium kommer med extra företags och säkerhetsfunktioner,  tillgång till säkerhets och efterlevnads lösningar som hjälper till att skydda din organisation mot cyberattacker och dataintrång. För företag eller organisationer som hanterar känslig information eller behöver följa regler och bestämmelser kan detta vara särskilt viktigt.

Några av de senare uppdateringarna:

  • Mer personliga och intelligenta möten och webbinarier.
  • Förbättrad skydd för möten.
  • Avancerade hanterings och rapporteringsfunktioner för IT.
  • Avancerade virtuella möten.

Vi hjälper er!

Kontorskraft är stolta över att kunna erbjuda expertis inom Microsoft Teams Premium. Vårt team är redo att hjälpa er att få ut det mesta av Teams Premium och uppnå en högre produktivitet och effektivitet på er arbetsplats.

Vi kan hjälpa er med allt från att komma igång med verktyget till att anpassa det efter era specifika behov. Vi kan också erbjuda utbildning och stöd för att säkerställa att ni utnyttjar alla avancerade funktioner som Teams Premium har att erbjuda.

Läs mer!