08 – 587 196 00

Helhetsleverantör nära dig!

Med Kontorskraft som din lokala helhetsleverantör av tekniklösningar kan du enkelt få tillgång till alla dina IT-behov från en och samma leverantör.

Vi är stolta över att vara din pålitliga samarbetspartner som förstår och stöttar din lokala verksamhet. Vårt mål är att erbjuda en smidig och sammanhängande teknikmiljö som sparar både tid och pengar för våra kunder. Vi är en del av din lokala gemenskap och vår närvaro i närheten betyder att vi alltid är redo att erbjuda snabb support och service om du skulle stöta på tekniska problem.

Vårt erfarna team av tekniska experter kan omedelbart lösa problemet på plats eller skicka de nödvändiga tillbehören direkt till dig för att säkerställa att din verksamhet fortsätter att fungera smidigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, så att du kan vara trygg i att vi gör allt vi kan för att lösa eventuella problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Kontorskraft är din lösning för enkel, pålitlig och professionell IT-support. Ta kontakt med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig att optimera din lokala verksamhet med våra skräddarsydda tekniklösningar.

Jag vill bli kontaktad!

Välkommen till oss på en kaffe!

Oavsett var du befinner dig, är du välkommen att komma till vårt kontor för en kopp kaffe och prata om dina IT-behov.

Om det inte passar att besöka oss, kommer vi gärna ut till dig. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att få de IT-tjänster du behöver, när du behöver dem.

Vilka tjänster vi erbjuder

Hör av dig!

Fyll i kontaktformuläret och kortfattat beskriv dina önskemål eller ring oss direkt.

08- 587 196 00